Trimmaamo

Goldie's Groomilla palvellaan kaikenkarvaisia ja -kokoisia koiria. Jokainen koira on omistajansa suuri persoona ja perheenjäsen, joten sellaisina ne otetaan vastaan myös Goldie's Groomilla. Tilat, kalusto sekä koiran tarpeet huomioiva käsittely takaavat ystävällesi sujuvan ja turvallisen trimmauskokemuksen. Koirasi trimmaus on aina yksilöllisesti suunniteltu, rauhallinen ja stressitön hetki trimmaajan kanssa sillä trimmaustilassa ei ole muita koiria tai trimmaajia. Trimmausaika Goldie's Groomilla on jokaisen koiran yksityistilaisuus.

Goldie's Groom sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä Lopen Kormussa. Etäisyyksiä lähimpiin kaupunkikeskuksiin:

Riihimäki 7km

Loppi kk. 15km

Hyvinkää 17km

Tervakoski 17km

Hausjärvi 25km

Nurmijärvi 38km

Hämeenlinna 40km


Huolehdithan ennen varattua aikaa, että koirasi on huolella ulkoilutettu, jolloin se on rauhallisempi ja pystyy paremmin keskittymään trimmauksen eri vaiheisiin. Trimmaus on koirallesi toki miellyttävämpi kokemus, kun samalla ei tarvitse pidätellä hätää. Trimmaamon alueella koirien ulkoilutus tapahtuu hiekkatiellä asfalttitien suuntaan, varaathan pusseja taskuun ja siivoat tieltä koirasi jätökset.

Koirasi mahdollisista erityistarpeista, sairauksista ja omista toiveistasi trimmauksen suhteen on hyvä kertoa jo aikaa varatessa, sillä ne saattavat vaikuttaa trimmauksen kestoon ja toteutukseen. Tuodessasi koiran trimmaamoon ensimmäistä kertaa, ota mukaan koirasi rokotuskortti ja varaa hetki aikaa yhteiseen trimmauksen suunnitteluun.