Tervetuloa Goldie's Groom Trimmauspalveluihin

Olen ammattitutkinnon suorittanut trimmaaja ja tarjoan osaamiseni niin  kotikoirien turkin siistimiseen kuin näyttelykuntoon saattamiseenkin sekä työstän turkkeja koiraurheilun edellyttämään käytännölliseen muotoon. Trimmauksen suunnittelussa huomioin koiran yksilölliset ominaisuudet, turkkityypin sekä ennen kaikkea omistajan toiveet onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Omien koirieni kanssa olen jo vuosia ollut mukana koiranäyttelyissä sekä eri koiraurheilulajien parissa, joten niiden turkinhoidolliset edellytykset ovat minulle tuttuja. Työtäni teen suurella sydämellä.

Minulla on pitkän linjan kokemus yhteistyöstä koirien kanssa. Olen vuosien saatossa opiskellut koirien lajinomaista käyttäytymistä ja elekieltä sekä auttanut omistajia toimimaan haasteellisesti käyttäytyvien koirien kanssa, jotta arki ja elämä koiran kanssa on saatu sujuvammaksi. Työotteeni on rauhallista ja varmaa sekä koirassa luottamusta herättävää aktiivista yhteistyötä. Pyydettäessä myös neuvon omistajia huoltamaan koiransa turkin kotioloissa trimmauskertojen välissä.

Trimmaamoon ovat tervetulleita kaikki koirat omistajineen, myös suuret ja jättikokoiset rodut. Koiralla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta trimmaamisesta, sillä huomioin pennut ja ensikertalaiset varaamalla hyvin aikaa uuden opetteluun ja harjoitteluun. Turkin hoito ei ole ainoastaan esteettinen asia, vaan myös merkittävä tekijä koiran hyvinvoinnin, hygienian ja terveyden kannalta.

Trimmaamo sijaitsee Lopella, noin 7km. päässä Riihimäen keskustasta, lämpimästi tervetuloa!


UUTISET

AJANKOHTAISET UUTISET JA KUULUMISET LÖYDÄT FACEBOOKISTA