Tervetuloa Goldie's Groom Trimmauspalveluun

Tarjoan osaamiseni niin  kotikoirien turkin siistimiseen kuin näyttelykuntoon saattamiseen sekä työstän turkkeja koiraurheilun edellyttämään käytännölliseen muotoon. Trimmauksen suunnittelussa huomioin koiran yksilölliset ominaisuudet, turkkityypin sekä ennen kaikkea omistajan toiveet onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Omien koirieni kanssa olen jo vuosia ollut mukana koiranäyttelyissä sekä eri koiraurheilulajien parissa, joten niiden turkinhoidolliset edellytykset ovat minulle tuttuja.

Trimmauskokemusta minulla on yli kymmenen vuoden ajalta ja olen myös suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon trimmaamisen erityisosaamisalalla. Tutkinnon myötä uusien rotujen ja turkkityyppien erityispiirteet tulivat tutuiksi ja aiempi harrastus vaihtui työksi, jota teen suurella sydämellä.

Minulla on pitkän linjan kokemus yhteistyöstä koirien kanssa. Olen vuosien saatossa opiskellut koirien lajinomaista käyttäytymistä ja elekieltä sekä auttanut omistajia toimimaan haasteellisesti käyttäytyvien koirien kanssa, jotta arki ja elämä koiran kanssa on saatu sujuvammaksi. Työotteeni on rauhallista ja varmaa sekä koirassa luottamusta herättävää aktiivista yhteistyötä. Pyydettäessä myös neuvon omistajia huoltamaan koiransa turkin kotioloissa trimmauskertojen välissä.

Trimmaamoon ovat tervetulleita kaikki koirat omistajineen, myös suuret ja jättikokoiset rodut. Koiralla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta trimmaamisesta, sillä huomioin pennut ja ensikertalaiset varaamalla hyvin aikaa uuden opetteluun ja harjoitteluun. Turkin hoito ei ole ainoastaan esteettinen asia, vaan myös merkittävä tekijä koiran hyvinvoinnin, hygienian ja terveyden kannalta.

Trimmaamo sijaitsee Lopella, noin 7km. päässä Riihimäen keskustasta, lämpimästi tervetuloa!

- Koirien trimmausta suurella sydämellä -Goldie's Groom trimmauspalvelu on vuonna 2021 perustettu yksityinen koirien trimmauspalveluita tuottava yritys, joka on osa manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa. ELY- keskus on myöntänyt hankkeelle rahoitusta toimitilojen ja kaluston rakentamiseen ja hankintaan, tästä EU:n  rahoitusosuus 

on 3 329,49€ .

Hankkeen tavoitteena on maaseudun elinvoimaistaminen uuden yritystoiminnan muodossa sekä paikallisen palvelutarjonnan alueellinen lisääminen. Hankeaikana Goldie's Groom trimmauspalvelu on vakiinnuttanut asemansa paikallisena pienyrityksenä ja palvelee menestyksekkäästi niin Lopen kuin naapurikuntienkin koiratalouksia.


UUTISET

AJANKOHTAISET UUTISET JA KUULUMISET LÖYDÄT FACEBOOKISTA